Femundløpet

Villroa Vel

Velforening for hytteiere i Flendalen sameieskogs hyttefelter i Villroa


Facebooksiden Villroa vel


Styret har besluttet at vi skal ta ibruk Facebookgruppen Villroa vel som en informasjonskanal til medlemmer og andre med tilknytning til hytteområdene i Villroa. Dette er en lukket gruppe, så man må be om å bli medlem av den.


Referat fra styremøte 02.okt 2020


Femundløpet 2021, helgen 5.-7. feb 2021


Som mange har registrert vil Femundløpet legges om kommende vinter. Sjekkpunktet er flyttet fra Trysil til Vidsyn i Flendalen. Se egen side for nærmere info:


Levering av stein , kvist og lignende.


Da det gamle sandtaket ved Grasbekkåsen skal ryddes, må stein, kvist etc leveres enten på avfallsmottaket på Mosanden eller det kan legges i det gamle grustaket sør for Greftåsskaftet.
VILLROA VEL ER NÅ REGISTRERT SOM FRIVILLIG ORGANISASJON. DETTE BETYR AT MAN KAN REGISTRERE VELLET SOM GRASROTMOTTAGER HOS NORSK TIPPING. DETTE KAN GI VELLET EN KJÆRKOMMEN EKSTRAINNTEKT, SOM SKAL BRUKES TIL FELLES GODER. SØK OPP VILLROA VEL PÅ NAVN ELLER ORG NUMMER 997449177.

VI TAKKER FOR ALLE SOM GJØR DETTE!Husk også å sende inn endringer på e-post adresser!


Sameieskogen avgifter for 2019NB! Villroa vel har : Villroa.com som nettadresse

Sameieskogen har Villroa.no som sin nettadresse


Femundløpet

Som mange har registrert vil Femundløpet legges om kommende vinter. Sjekkpunktet er flyttet fra Trysil til Vidsyn i Flendalen. Det betyr at det er en utmerket anledning for våre medlemmer til å komme i kontakt med de ulike spannene som vil ha innlagt hvile ved Vidsyn. Ikke bare det, traseen inn til og ut fra Vidsyn legges gjennom hytteområdet vårt.

Thomas Bryn er «løypesjef» og han gir følgende beskrivelse av traseen: Nordfra kommer de inn til Støtriset via Petrograd, fortsetter opp til Herjåtåsen og til Fjellia. Fra Fjellia går det videre til Lushattløa, på vestsiden av Gnolla til Vidsyn.

Fra Vidsyn følger traseen skiløypa opp til Krimmelbakken, videre forbi Villmannsbakken, Namløsen, Gnolla og videre mot nord.

Dette gir en unik mulighet for hytteeier til å kunne føle løpet «på pulsen». Fint om medlemmene i Villroa kunne komme opp med ideer til litt aktivitet ved gapahukene. Innkomsten til Vidsyn vil hovedsakelig bli om natten og tidlig om morgenen på lørdag 6.februar, mens store deler av returen vil foregå dagtid.

Det gledelige er at Flendalen har kontrakt for de neste tre årene.

Styret.

Følg Femundløpet på Facebook eller på nettet:


facebook.com/Femundlopet

https://femundlopet.no/